Hari Jumaat ari tuu pelakon Ayu Raudhah berkahwin , hari Sabtu anak teman rapat keluarga bertunang pulak . Anak dara dari Dungun , Terengganu bertunang dengan jejaka Rawang , Selangor . Insyaallah bulan 5 nie akan langsung perkahwinan mereka . Amin …

Pelamin pertunangan yang simple tapi saya suka dengan konsepnya . Tak terlalu serabut dan tak macam pelamin perkahwinan sangat , just nicelah pelamin nie . Kalau buat untuk sambut menantu pun sesuai juga .

Baju bertunang kuning kehijauan yang simple juga tapi masih boleh digunakan selepas majlis pertunangan . Tak membazir sebab baju tu boleh digunakan untuk majlis dinner atau semasa majlis sambut menantu .

Gubahan hantaran pertunangan untuk lelaki

Gubahan hantaran pertunangan untuk perempuan

p/s : Secara keseluruhannya , saya suka konsep pertunangan ini =)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrDigg thisShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone

10 Thoughts on “Tema Pertunangan Yang Simple Tapi Menarik

  1. PUANSTOBERI on 24/01/2011 at 5:43 AM said:

    uwa… tunang pun ada pelamin skang. duit..duit..duit… mujo kak reen tunang zaman org tak ber pelamin sgt lagi. hihihi..

  2. FiZ on 24/01/2011 at 6:53 AM said:

    oh…sangat simple dan jimat….takdela macam membazir je kan…;)

    • silent_city on 07/09/2011 at 9:46 AM said:

      jimat sngt…ag2 barang skrg mahal…selagi blh jimat kos cmne elok la….n pd gadis 2 pn nmpk ayu jer…sbb makeup xd la tebal so still nmpk chantekk…..

  3. Mr PenyuBiru on 24/01/2011 at 7:22 AM said:

    dah sembang pasal tema pertunangan ni, dah nak bertunang ke? hehe

  4. Zqah Ismail on 24/01/2011 at 8:23 AM said:

    @PUANSTOBERI

    hehe .. skrg bertunang macam nak kahwinkan ? =p

  5. Zqah Ismail on 24/01/2011 at 8:24 AM said:

    @FiZ

    ha'a .. klau x baju tunang terperuk jea dlm almari ..

  6. Zqah Ismail on 24/01/2011 at 8:24 AM said:

    @Mr PenyuBiru

    blm lagi .. impian masa hadapan laa nie .. hak hak

  7. silent_city on 07/09/2011 at 9:44 AM said:

    blh x klu nk taw bpe kos untuk majlis yg simple but nice cmni….sye pn nk wt tema hijau kekuningan jgk….

  8. Pingback: Gubahan Hantaran Kahwin | zzqah.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation