Tema Pertunangan Yang Simple Tapi Menarik

Hari Jumaat ari tuu pelakon Ayu Raudhah berkahwin , hari Sabtu anak teman rapat keluarga bertunang pulak . Anak dara dari Dungun , Terengganu bertunang dengan jejaka Rawang , Selangor . Insyaallah bulan 5 nie akan langsung perkahwinan mereka . Amin …

Pelamin pertunangan yang simple tapi saya suka dengan konsepnya . Tak terlalu serabut dan tak macam pelamin perkahwinan sangat , just nicelah pelamin nie . Kalau buat untuk sambut menantu pun sesuai juga .

Baju bertunang kuning kehijauan yang simple juga tapi masih boleh digunakan selepas majlis pertunangan . Tak membazir sebab baju tu boleh digunakan untuk majlis dinner atau semasa majlis sambut menantu .

Gubahan hantaran pertunangan untuk lelaki

Gubahan hantaran pertunangan untuk perempuan

p/s : Secara keseluruhannya , saya suka konsep pertunangan ini =)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrDigg thisShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone

10 thoughts on “Tema Pertunangan Yang Simple Tapi Menarik

  1. uwa… tunang pun ada pelamin skang. duit..duit..duit… mujo kak reen tunang zaman org tak ber pelamin sgt lagi. hihihi..

    • jimat sngt…ag2 barang skrg mahal…selagi blh jimat kos cmne elok la….n pd gadis 2 pn nmpk ayu jer…sbb makeup xd la tebal so still nmpk chantekk…..

  2. blh x klu nk taw bpe kos untuk majlis yg simple but nice cmni….sye pn nk wt tema hijau kekuningan jgk….

  3. Pingback: Gubahan Hantaran Kahwin | zzqah.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge