Tahun nie merupakan tahun pertama saya membuat persiapan raya menggunakan duit sendiri . Rasa macam seronok sangat berbelanja pakai duit sendiri . Tak membebankan duit ibu bapa . Saya nak apa-apa barang pon semua dapat . Tapi yang pokai saya laa yea  :pinch:

Barang-barang yang dah dibeli ialah kain sembahyang warna pink RM60 :wub: , tudung rose warna hitam RM26 , tudung ungu raya ke dua RM25,  keronsang  mutiara RM8 dan baju muslimah Humaira RM28 . Semua barang minta diskaun tau kalau tidak harga total barang mahal lagi . Total tahun nie ialah 147.00

Baju muslimah saya sama macam gambar kat atas .. hehe

Tahun nie tak beli sandal raya atau wedges raya kerana saya rasa satu pembaziran kalau saya beli . Pakai jea laa yang 2 tahun lepas pon bukan orang tanya kan kan ?  :sideways: . Tahun depan kot baru beli kalau ada bajet lebih . Saya bukan keje kat office pon nak berhigh heel . Keje kat kedai kek jea  :smile: .

Tempahan biskut raya tahun nie ok setelah 2 tahun berehat . Masih lagi mengadun , menggulung dan menerap biskut raya selagi tempahan tak siap . Biskut dibuka untuk tempahan ialah Almond London , Tart Gulung , Samperit, Sarang Semut ,Coklat Rossete dan Coklat Cip .  Tahun depan Insyaallah akan memulakan bisnes biskut sebelum bulan Ramadhan .

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrDigg thisShare on LinkedInShare on StumbleUponEmail this to someone

One Thought on “Persiapan Menjelang Hari Lebaran

  1. Pingback: Selamat Tinggal | zzqah.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation